dimecres, 10 de març de 2010

Associació Oci Festiu Sarau


Edgar Vinyals, integrador social de 24 anys, ens explica al programa "Singulars" com desenvolupen la inclusió social mitjançant l'associació Sarau. A més a més, mostra un curt documental d'una sortida a una discoteca d'un grup de persones amb discapacitat. Tot i que ell explica que aquestes activitats estan obertes a tothom. L'associació és molt jove i actualment són autofinançats.
L'enllaç el teniu aquí "Singulars" .

També ens explica la seva vida personal amb un passat problemàtic amb les drogues i la seva relació amb la medicació, ell mateix va ser diagnosticat amb un trastorn bipolar, ens relata com ho va fer per tirar endavant la seva vida.
L'Edgar acaba parlant de la mirada amb la qual podem ajudar o incapacitar a les persones. El posicionament que adoptem en certs col·lectius, i ens recorda que és aquesta mirada on comença l'estigma cap aquest grup.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu esforç i la gran quantitat d'informació que té aquest blog.
Quima Albalate

rikardo ha dit...

Hola voldria saber si em podria posar en contacte amb tu perque estem fent una novela grafica y voldriem saber si colaboraries amb les teves experiències como a mare amb la teva fill.Volem treballar el tema del estigma y altres coses.El meu mail es ric_guam@yahoo.es