dilluns, 30 de gener de 2012

Musicoteràpia i la Núria

A vegades les coses que ens passen ens donen l'oportunitat d'obrir noves vies. Aquest setembre passat, l'escola de música municipal Montserrat Almirall de Sitges em va informar que degut a la manca de pressupost de l'ajuntament les classes de musicoteràpia de la Mariona i dos usuaris més no es podrien realitzar. Com que a la Mariona li apassiona el tema vaig buscar alternatives i en vaig trobar al poble del costat, no era el mateix plantejament però podria servir, vam començar i a la tercera classe per motius personals el professor ho va deixar, jo començava a estar una mica mosca... i ja estàvem a punt d'entrar als nadals i la meva filla sense música!!!!! De cop em va venir al cap la Núria Escudé, musicoterapeuta de referència de Barcelona. Va ser fantàstic perquè a la mateixa setmana de parlar amb ella, la Mariona va començar les classes al ICMT. El primer dia vam coincidir amb dues famílies més de l'ACSW, vaig poder conèixer les estudiants del màster en pràctiques, la sala de música plena d'instruments de percussió, el piano de cua, i em va sorprendre una "chaise longue" al bell mig de la sala que invitava a estirar-se i relaxar-se... aquella tarda tant la Mariona com jo vam sortir plenes de felicitat i allò que semblava tan difícil de trobar durant tant de temps per fi es va realitzar.

La Núria Escudé és Musicoterapeuta per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicologia. Titulació de Professora de Piano. Professora de Música. Directora i musicoterapeuta de l'Institut Català de Musicoteràpia. Professora adjunta de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal de la Universitat de Barcla directora de l'Institut Català de Musicoteràpia. Un currículum impresionant però a més a més té molta experiència amb la Síndrome de Williams i té una relació amb ells fantàstica.

Llicència de Creative Commons
Musicoteràpia i la Núria Escudé de www.elmondemariona.blogspot.com està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons