divendres, 29 de juny de 2012

Jocs Special OlympicsAquest any de l'11 al 14 d'octubre els Jocs Special Olympics es celebraran a Vilanova i la Geltrú i recordarà que la capital del Garraf ja va acollir fa dues dècades aquesta competició internacional, que va coincidir amb els JJOO i els Paralímpics de Barcelona’92. Els Jocs comptaran amb 9 disciplines esportives: atletisme, bàsquet, handbol, tennis, vela, petanca, hoquei interior, futbol sala i gimnàstica esportiva. Es calcula que hi participaran 1.100 esportistes (800 de Catalunya i 300 de la resta del món), 220 monitors i tècnics, 50 persones de l’organització; a banda dels familiars i amics dels atletes.
I la Mariona volem que hi participi en la modalitat de vela que de ben segur gaudirà de totes totes. l'Associació Junts en Acció ho està acabant d'enllestir, l'equip tindrà la seva equipació i s'entrenarà al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú.


Quina emoció!!!! La Mariona podria ser olímpica!!!!!

Per cert necessiten voluntaris (més de 500) així que si us animeu us podeu inscriure a la web de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú

veure vídeo http://www.youtube.com/embed/7Wpa-8PCmoE"