dimarts, 24 d’octubre de 2017

Jornadas internacionales de actualización sobre el Síndrome de Williams-Beuren: Investigación y atención “Construyendo nuestro futuro”


L'Associació Síndrome Williams d'Espanya està organitzant unes Jornades Internacionals d'Actualització sobre la Síndrome de Williams-Beuren que tindran lloc el 10 i 11 de novembre de 2017, a l'Hospital General Universitari La Pau, de Madrid, amb el lema "Construint el nostre futur ".

Els objectius principals de les jornades són proporcionar informació actualitzada sobre les línies d'investigació existents sobre la Síndrome de Williams i els seus resultats, i informar sobre l'existència i beneficis de diferents tractaments d'atenció específica que poden realitzar les persones amb Síndrome de Williams. Comptarem a més amb la comunicació en primera persona de diferents experiències d'èxit en diversos àmbits dins del col·lectiu.

En aquest enllaç podreu trobar tota la informació sobre les jornades i inscripcions.

La rítmica inclusiva

La Mariona ha tornat a gaudir aquest any de la rítmica inclusiva! Gràcies al club per la iniciativa i a la Laura, l'entrenadora, que ...