Licencia Creative Commons

a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/">Licencia de Creative Commons
Este obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional.

divendres, 23 de febrer de 2018

En Clau de Williams documental


La perduda d'uns 20 dels 80000 gens en un dels cromosomes 7 en la gestació, causa el que es denomina el Síndrome de Williams que engloba certes característiques físiques i cognitives i alguns problemes de salut. Però també és la causa de l'existència de certes persones extraordinàries que el seu cervell reacciona d'una manera molt especial amb la música.

Per a aquestes persones la música és un element fonamental en les seves vides, és per això que els familiars especialistes i educadors la utilitzen com a eina tant en l'educació acadèmica com en la formació emocional, personal i conductual.

Des de fa uns anys, el documentalista Jordi Orobitg i el seu equip, juntament amb el Centre d'Estudis Musicals María Grever i l'Associació Catalana Síndrome de Williams, es van registrar imatges per donar forma a un documental que tracta sobre aquest tema.

El resultat final és "En Clau de Williams", es tracta d'una obra d'aproximadament 35 minuts feta amb molta professionalitat i afecte on es combina la música, la humanitat, la ciència, l'educació, l'entorn i l'experiència que envolta el món de les persones amb síndrome de Williams.

El documental serà emès el dissabte 03-03-2018 a les 19:20 en el programa Doc de Betevé.

https://vimeo.com/256753222


Conversa de tarda amb la Mariona

a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/"> Este obra está bajo una licencia de...